Skip links

Meer nieuwe klanten door gratis weggever

Hoe lang ben jij al actief in de makelaardij? Het maakt eigenlijk niet uit. Of je nu al 10 jaar in het vastgoed zit of net start, elke makelaar heeft continu nieuwe klanten nodig. Je weet van jezelf dat je een goede makelaar bent en dat je veel mensen blij gaat maken. Alleen hoe zorg je er nu voor dat je elke keer weer nieuwe kanten binnen gaat slepen? Als vastgoed marketeers hebben wij het antwoord. We moeten je wel waarschuwen dat veel makelaars het een beetje spannend vinden. Maar echt, het werkt fantastisch om nieuwe klanten binnen te halen. 

Liever geen nieuwe makelaar 

Ruim 96% van de Nederlandse bevolking gaat liever niet in zee met een makelaar als zij die niet kennen. Best veel vind je niet? Zorg er daarom voor dat zij je leren kennen. Ze moeten een beeld kunnen krijgen wie jij bent en kunnen aftasten of zij met jou willen samenwerken. Met een gratis weggever ga jij hiervoor zorgen! Want wie zegt er nu nee tegen gratis?

Exclusieve download 

Op een dag gaat iedereen verhuizen. Voor jou goed nieuws wat dat zorgt ervoor dat iedereen tegen bepaalde, veelvoorkomende, problemen aanloopt bij bijvoorbeeld het aanschaffen van een woning. Ontwikkel een checklist waarop mensen bepaalde punten kunnen afvinken bij het kopen van een woning of wanneer zij gaan verhuizen. Deze checklist laat je mooi ontwerpen en maak je tot een PDF die mensen online kunnen downloaden op het moment dat zij hun e-mailadres achterlaten. Met de gegevens die zij achterlaten kan jij later contact met hen opnemen. Je weet namelijk dat zij door het downloaden op zoek zijn naar een nieuwe woning. 

Winactie 

Winacties zijn een welbekende maar enorm goed werkende manier om jezelf onder de aandacht te brengen. Je bereik kan hiermee met gemak tot 900% stijgen!

Het opzetten van een winactie is simpel, laag in de kosten en laagdrempelig voor mensen om aan mee te doen. Doe het stap voor stap om een groot resultaat te behalen.

Stap 1. Bepaal de doelgroep die je wilt bereiken.
Stap 2. Bedenk wat voor hen echt leuk is om te winnen. Probeer creatiever te zijn dan een gratis beker of een muismat. 
Stap 3. Maak er een mooi verhaal en een leuke visual bij.
Stap 4. Zet alles online, gooi er een promotie tegenaan en that’s it. 

Unieke weggever bij de start

Een gratis product bij het aangaan van een traject werkt beter dan een korting. Ben jij veel actief in het verkopen van opknapwoningen? Bied jouw nieuwe klanten dan een tijdelijke actie aan waarbij zij een kamer naar keuze kunnen laten re-designen. Dit zorgt ervoor dat de klant interesse krijgt in jouw diensten én makkelijker door de verouderde indeling van de woning kan kijken. Zo verkoop je nog sneller ook. 

Spontane weggever

Als je wilt dat klanten goede mond-tot-mond reclame voor je gaan maken moet je zorgen dat er over je gepraat gaat worden. Hoe? Door elke klant iets speciaal te geven bij een succesvolle opdracht. Dat vinden ze geweldig.

Kijk maar eens naar jezelf. Wat zou jij doen als je bijvoorbeeld bij de autodealer een origineel cadeau zou krijgen bij de aankoop van je nieuwe auto? Precies dat vertel je tegen je vrienden en familie. Misschien plaats je er zelfs een foto van op je Instagram story waarbij je de autodealer tagt. Dat is precies de reactie die je uitlokt met een onverwacht en welgemeend cadeautje aan je klanten. Het is een kleine moeite en levert veel plezier op. 
 

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.