Skip links

Voordelen van een marketingbureau die niemand vertelt

‘Verminder je stress’ ‘geef je social media uithanden’ ‘vergroot je onlinezichtbaarheid’ het zijn eigenlijk een beetje de standaard uitspraken die je uit de mond van een marketeer zult horen. Allemaal leuk en aardig, maar wat is nu jouw voordeel als jij daadwerkelijk jouw social media uithanden geeft aan een marketingbureau? Gaat jouw stress dan echt omlaag? Word je online beter zichtbaar? Verdient de investering zich echt terug? Want een post op Facebook plaatsen klinkt niet echt als hogere wiskunde. Het antwoord op deze vragen is: ja! Jouw marketing uitbesteden is echt een goede keuze en dat zeggen wij niet alleen omdat wij een online marketingbureau voor makelaars zijn 😉 Om jou extra te overtuigen hebben wij een paar voordelen op een rijtje gezet.

Hoge kwaliteit door externe expertise 

Wanneer jij een online marketingbureau, zoals Makelaars Boost, inhuurt weet je zeker dat je te werk gaat met professionals. Wij weten precies hoe je online mensen moet aanspreken én hebben ook nog eens verstand van vastgoed, ideaal toch? Tuurlijk kan jij zelf een social media post verzinnen, maar jij bent natuurlijk niet voor niets makelaar geworden. 

Extern marketingbureau is kostenbesparend 

Wat veel makelaars denken is dat het inhuren van een marketingbureau enorme kosten met zich meebrengt. Gelukkig kunnen wij vertellen dat dit in praktijk juist vaker kostenbesparend werkt. Reken maar eens uit hoeveel je kwijt zou zijn als jij jouw social media zelf zou regelen of iemand in vaste dienst zou aannemen. Dat valt inderdaad vies tegen! 

Meer focus op jouw core business 

Wat is iets waar je al heel lang naar uitkijkt of van plan bent om te doen maar wat er eigenlijk, door tijdgebrek, nooit van komt? Buiten de kosten die jij bespaart levert het uithanden geven van jouw social media ook nog eens enorm veel extra vrije tijd op. Dit geeft jou de mogelijkheid om meer focus op jouw core business te leggen of weer eens naar de golfbaan te gaan. 

Frisse blik van het marketingbureau

Doordat jij dag in dag uit met jouw business bezig bent zie jij soms niet meer wat jouw uniek maakt. De taak van een marketingbureau is om dit voor zowel jouw doelgroep als voor jezelf weer zichtbaar te maken. Wat voor jou misschien heel normaal is kan voor jouw klanten juist als heel bijzonder worden ervaren. Enorm zonde natuurlijk als dit dan niet wordt benadrukt.  

De voordelen van een online marketingbureau inschakelen zijn bijna oneindig. Wij kijken dan ook niet gek op dat al veel makelaars gebruik maken van onze kennis. Word jij de volgende? Vertel ons waar jij wel wat hulp bij kunt gebruiken!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.