Welke makelaar kies ik?

Je bent op zoek naar een makelaar om jouw huis te verkopen, maar welk makelaarskantoor kies je? Op dit moment is er een krapte op de woningmarkt en zijn de huizenprijzen flink gestegen. Het lijkt alsof iedere woning binnen een week én boven de vraagprijs verkocht wordt. Dat is ook regelmatig zeker het geval. Toch is het belangrijk dat je kiest voor een makelaar die zijn marketing volledig op orde heeft. Of het nu gaat om een gunstige markt, of juist niet, voor jou als verkoper geldt: jouw huis is het altijd waard om op de beste manier onder de aandacht gebracht te worden. En dat gaat verder dan alleen Funda. Zo weet je zeker dat elke potentiële koper is bereikt en de beste deal gerealiseerd wordt.

De makelaar die bij jou op bezoek is geweest, besteedt zijn marketing uit. Aan ons: Makelaars Boost. Onze focus ligt op een toekomstgerichte marketingboost om onze klanten – moderne, innovatieve en trendsettende makelaarskantoren – te laten groeien tot de grootste speler in de regio. Ons team van experts is het verlengstuk van jouw lokale professional, de makelaar.

Premium Partners_

Wij geloven dat creatieve marketing bijdraagt aan het aantrekken van jouw ideale koper_

Marketing strateeg

Denise

Content creator

Emma

Zoekmachine specialist

Remco

Michael

HR & Administratie

Michael

Videograaf

Jochem

Thomas

Coding frontend

Thomas

Wordpress specialist

Mitchell

Project manager

Daan

Strategie

Adwin

Fotograaf

Kim

Designer

Luuk

d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec