Skip links

strategie

Weet wie je als kantoor bent, voor wie je er bent en wat je verhaal is

Dit wil ik

De fundering van jouw kantoor

Om jouw ideale klant aan te trekken en om te zorgen dat jij opvalt en blijft hangen, is het belangrijk om te beginnen met een ijzersterke strategie. Samen gaan we aan de slag om jouw échte DNA op papier te zetten en om jouw authentieke verhaal boven water te krijgen. Zo krijgt je marketing een sterke en onvergetelijke inhoud en claim je een sterke positie in de markt.

bereik jouw ideale klant

Een goede basis

Door een ijzersterk merkverhaal, bereik je je ideale klant en word je beter onthouden. Het is de basis voor al je uitingen én is je houvast voor alles wat je doet. Met als kers op de taart: jij laat zien dat jij dé local hero bent.

Je bereikt en raakt jouw ideale klant waarmee je jouw business een boost geeft. We gaan terug naar de tekentafel voordat we verder kunnen om écht impact te maken. Middels een aantal strategische sessies gaan we jouw makelaarskantoor (her)ontdekken.

specialisme

Jouw DNA

We gaan op zoek naar de kern. Waar sta je voor? Wat beteken jij voor je doelgroep? Waarom doe je wat je doet? Jouw DNA vertalen we naar een strategie. Die strategie is de basis en geeft houvast en richting. Op basis hiervan richten wij jouw marketing in en zorgen we ervoor dat jouw boodschap consistent verteld wordt.
Klaar om te sparren over jouw marketing?

Yes! Plan direct een vrijblijvend gesprek in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.