Skip links

Maak een succes van social media

Social media voor makelaars

Dit wil ik

Social media is een onmisbaar onderdeel voor jouw online zichtbaarheid. Social media biedt jou de mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten te informeren. Relevant en aantrekkelijk zijn is cruciaal voor succes. Wij zien veel makelaars die de potentie van social media onbenut laten, door gebrek aan tijd of kennis.

Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen! Met ons team van social media specialisten maken wij een succes van jouw social media kanalen. Wij zorgen dat de juiste content op het juiste kanaal én op het juiste tijdstip gepost worden.

Werkwijze

Sparren

Samen sparren we over jou social media. Welke onderwerpen vind jij belangrijk. Welke doelen wil je behalen?

Design

We bepalen de visuele identiteit aan de hand van jouw huisstijl. Hoe komen je woningen en posts er uit zien?

Content

Maandelijks publiceren wij content op jouw kanalen. Wij zorgen dat de accounts groeien zodat jij aan de slag kunt met nieuwe leads en klanten.

Voordelen

Social media draagt bij aan vier belangrijke doelen van jouw makelaarskantoor.

Of je nu een kantoor hebt of niet, met social media zorg je dat je continu zichtbaar blijft bij jouw potentiële klanten. Met meerdere contactmomenten per week zorg je ervoor dat toekomstige zoekers en verkopers hierdoor direct aan jou denken als ze een makelaar of woning zoeken.

Omdat een huis kopen een van de grootste uitgaven in het leven is, kiezen mensen voor een makelaar die vertrouwd overkomt. Post dus regelmatig over je dienstverlening, je team, waarin jullie je onderscheiden en geef een kijkje achter de schermen bij wat jullie doen voor klanten. Zo zorg je dat potentiële klanten betrokken raken en ‘feeling’ krijgen bij je makelaarskantoor.

Met Facebook advertenties breng je jouw woningaanbod direct onder de aandacht bij de juiste doelgroep: de mensen die op je website naar woningen hebben gezocht, in je CRM staan als zoeker of die hebben gereageerd onder andere woningen. Er is veel meer mogelijk met Facebook advertenties dan de meeste makelaars beseffen. Zo verkoop je niet alleen sneller een huis, maar doe je ook een stapje extra voor de verkoper door actief de woning te promoten. Bovendien werk je ondertussen aan je naamsbekendheid.

Ook kun je met de juiste social media campagnes mensen triggeren om een actie te ondernemen, zoals een waardebepaling aanvragen. Hiervoor zijn de juiste content, meerdere contactmomenten met de juiste doelgroep en een goede strategie nodig. En daarvoor zijn wij!
Klaar om te sparren over jouw marketing?

Yes! Plan direct een vrijblijvend gesprek in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.