Skip links

Onder de aandacht bij jouw doelgroep

Jouw kantoor bovenaan in Google

Meer dan de helft van de huizenzoekers en -kopers begint de zoektocht naar een woning of makelaar via Google. Het is daarom een must om in deze zoekmachine goed gevonden worden en natuurlijk het liefst bovenaan te staan!

Onze specialisten weten precies hoe ze dit voor elkaar krijgen. Door hun ervaring zetten ze de campagnes gericht en efficiënt op waardoor er niet onnodig kosten gemaakt worden voor verkeer dat helemaal niet relevant voor jouw makelaardij is.

Werkwijze

Analyse

Samen bepalen we op welke zoekwoorden jij gevonden wil worden. We kijken onder andere naar jouw doelgroep, concurrentie en zoekverkeer.

Inrichten

Wij gaan aan de slag met het opstellen en inrichten van  campagnes. Daarbij houden we rekening met de doelgroep en opgegeven zoekwoorden. We maken heldere afspraken over klikbudget. Na jouw goedkeuring zetten we de campagnes online.

Optimaliseren

Maandelijks ontvang je een rapportage met de resultaten, waardoor je zelf inzicht hebt in de voortgang van de campagne. We optimaliseren de campagnes, zodat je nóg beter gevonden wordt en een beter rendement krijgt.
Klaar om te sparren over jouw marketing?

Yes! Plan direct een vrijblijvend gesprek in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.