Skip links

Bespaar veel tijd en kosten

Marketing automation voor makelaars

Jouw klanten automatisch een reminder sturen, met het adres en de tijd van de bezichtiging die morgen ingepland staat? Wil je voorkomen dat de afspraak vergeten wordt en jij voor niks komt opdagen?

Wij regelen het voor je met marketing automation. Een jaar na aankoop een bosje bloemen naar jouw kopers sturen? Laat het maar aan ons over. Bespaar tijd en kosten; ontdek welke mogelijkheden er zijn met marketing automation voor jouw kantoor!

Ontdek de mogelijkheden

Werkwijze

Sparren

We sparren samen over de mogelijkheden van automation. Makelaarsboost maakt een plan van aanpak welke automations gerealiseerd gaan worden.

Realisatie

Wij realiseren de automations op basis van het plan van aanpak. We nemen samen de automations door en activeren deze als jij tevreden bent met het resultaat.

Optimalisatie

De automations verzamelt waardevolle data. We kunnen hiermee de automations optimaliseren om zo het beste resultaat te bereiken.

Waardevolle data

Door data uit je CRM, website en e-mailmarketing te combineren bouwen wij waardevolle inzichten op. Met deze inzichten kun jij als makelaar je concurrent te slim af zijn. Wie gaat er binnenkort een woning te koop aanbieden? Wie is de volgende koper? Start vandaag nog  met het opbouwen van waardevolle data!
Klaar om te sparren over jouw marketing?

Yes! Plan direct een vrijblijvend gesprek in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.