Skip links

oplossing

Specifieke ondersteuning

Je hebt sommige expertises in huis. Social media wordt professioneel bijgehouden en de maandelijkse nieuwsbrief wordt netjes verzonden. Toch weet je dat je eigenlijk iets met Google Ads zou moeten doen om specifiek verkeer naar jouw website te trekken. Of misschien wil je je voorbereiden op de toekomst en kun je ondersteuning gebruiken op het gebied van automation. Je bent op zoek naar een specialist met specifieke marketingkennis. Makelaarsboost biedt je die oplossing, goedkoper dan een volwaardig marketingteam en meer specifieke kennis van de makelaardij dan een allround marketingbureau.

Meer informatie
expertises

Haal specifieke kennis in huis door samen te werken met Makelaarsboost

Strategie

Samen met jou zetten we een ijzersterke fundering voor jouw marketing neer. Welke kernwaardes heeft jouw kantoor en hoe ga je dit communiceren?

Lees verder

Social media

Met creatieve content bereik je jouw ideale klant en zorg je dat je top of mind bent. Daarnaast blijf je makkelijk in contact met jouw klanten.

Lees verder

E-mail

Met e-mailmarketing bereik je actief oude en nieuwe relaties. Blijf in contact met je relaties en verzamel interessante data over hun behoeftes.

Lees verder

Google Ads

Door het gebruik van Google Ads ben jij onder de aandacht bij de juiste doelgroep in jouw werkgebied. Kom in contact met nieuwe klanten.

Lees verder

Automation

Door middel van slimme automatiseringen ben je op het juiste moment in contact met jouw (potentiële) klant.  Hiermee ga je tijd en kosten besparen.

Lees verder

Website

Een professionele en gebruiksvriendelijke website met actueel woningaanbod. Makelaarsboost maakt van jouw website een bron van nieuwe klanten.

Lees verder

Klaar om een specialist in huis te halen?

Yes! Plan direct een vrijblijvend gesprek in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.