Skip links

oplossing

Resultaatgericht ontzorgd

Jij bent makelaar, geen marketeer. Je wilt ontzorgd worden op het gebied van marketing en niet zelf hoeven uit te vinden welke marketing middelen er zijn en het beste bij jou doelen passen. Wat je wel weet is dat je meer omzet wil, beter gevonden wil worden of vaker voor een gesprek uitgenodigd wilt worden. Hoe wij dat doen maakt je niet uit, als het resultaat er maar is. Klinkt dit als herkenbaar? Dan is deze oplossing perfect voor jou!

Meer informatie
proces

Onze werkwijze

Samen kijken we naar jouw huidige situatie. Vanuit die analyse gaan we bepalen welke koers we gaan varen om een toekomstgerichte boost te creëren.

Zonder plan is er geen richting. Zonder inhoud is er geen goed verhaal. Broodnodig dus. We bepalen samen hoe we jouw kantoor in de markt positioneren én welk merkverhaal bij jou en je doelgroep past om jouw ideale klant aan te trekken.

Op basis van de strategie bepalen we welke tools en middelen we gaan inzetten om jouw doelen op een strategische en creatieve manier te behalen.

Aan de hand van de juiste data evalueren we regelmatig of je op de juiste koers voor groei zit. We blijven de marketingmiddelen en budgetten optimaliseren zodat jij de volgende stap zet.

diensten

We bepalen de juiste mix voor jouw doelen

Strategie

Samen met jou zetten we een ijzersterke fundering voor jouw marketing neer. Welke kernwaardes heeft jouw kantoor en hoe ga je dit communiceren?

Lees verder

Social media

Met creatieve content bereik je jouw ideale klant en zorg je dat je top of mind bent. Daarnaast blijf je makkelijk in contact met jouw klanten.

Lees verder

E-mail

Met e-mailmarketing bereik je actief oude en nieuwe relaties. Blijf in contact met je relaties en verzamel interessante data over hun behoeftes.

Lees verder

Google Ads

Door het gebruik van Google Ads ben jij onder de aandacht bij de juiste doelgroep in jouw werkgebied. Kom in contact met nieuwe klanten.

Lees verder

Automation

Door middel van slimme automatiseringen ben je op het juiste moment in contact met jouw (potentiële) klant.  Hiermee ga je tijd en kosten besparen.

Lees verder

Website

Een professionele en gebruiksvriendelijke website met actueel woningaanbod. Makelaarsboost maakt van jouw website een bron van nieuwe klanten.

Lees verder

Klaar om ontzorgd te worden?

Yes! Plan direct een vrijblijvend gesprek in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.