Skip links

oplossingen

Kies de oplossing die bij jou past

Door onze ervaring in de makelaardij weten wij dat iedere makelaar anders is en dat ieder kantoor zijn eigen behoeftes en uitdagingen heeft, zeker op het gebied van marketing. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw kantoor heb je bij ons de keuze uit drie verschillende oplossingen.

Doe het zelf met onze hulp


Wij ondersteunen je graag bij het uitvoeren van jouw marketing door je de juiste tools te geven en templates te ontwerpen. Daarnaast voorzien we je maandelijks van inspiratie, tips en sparren we 1 op 1 met je om jouw marketing naar een hoger niveau te brengen.

Lees meer

Specifieke ondersteuning


Je bent op zoek naar marketeer of marketingbureau om specifieke kennis in huis te halen. Makelaarsboost biedt je die oplossing, goedkoper dan een volwaardig marketingteam en meer specifieke kennis van de makelaardij dan een allround marketingbureau.

Lees meer

Resultaat gericht ontzorgd


Jij bent makelaar, geen marketeer. Je wilt ontzorgd worden op het gebied van marketing en je verder geen zorgen maken. Je wil meer omzet, beter gevonden worden of vaker voor een gesprek uitgenodigd worden. Hoe wij dat doen maakt je niet uit, als het resultaat er maar is.

Lees meer

Benieuwd welke oplossing het best bij jou past?

Yes! Plan direct een vrijblijvend gesprek in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.