Het begin_

Makelaars Boost is ontstaan uit de passie en ambitie om moderne, innovatieve en trendsettende makelaarskantoren te laten groeien tot de grootste speler in de regio. We zien veel gemiste kansen in de vastgoedbranche. Dat kan anders vinden wij. Wij geloven namelijk dat authentieke marketing bijdraagt aan het aantrekken van jouw ideale klant.

Partnership_

Wij gaan met jou een lange termijn partnership aan om te zorgen dat jij je doelen behaalt en de volgende stap zet om jouw kantoor te boosten. Met onze drie expertises (strategie, design, marketing) zorgen we dat authentieke marketing bijdraagt aan het aantrekken van jouw ideale klant. Of het nu gaat om een strategie, social media, logo & huisstijl of andere marketinguitingen: we beloven je een toekomstgerichte marketing boost.

Teamwork_

Wij zijn het full-service marketingbureau voor moderne makelaars met een gedreven team van experts (met ervaring in de vastgoed & makelaardij) die ieder een eigen expertise hebben om de doelen van makelaars en ontwikkelaars te behalen. Wij hebben een specifieke niche gekozen om met experts in dat vakgebied op een toegankelijke manier next level te gaan. Dat maakt ons gelukkig.

Ideale klant_

Heb jij de ambitie om de grootste speler in de regio te worden, meer verkoop- en/of aankoopopdrachten binnen te halen en meer contactmomenten met jouw klanten te creëren? Ben je modern, trendsettend en innovatief? Dan ben jij onze ideale klant. Wacht niet langer en laten we toekomstgerichte marketing inzetten om samen jouw doelen te behalen.

Office manager

Luuk

Designer

Pim

Social Media Manager

Sarah

Foto & Video

Ivo

Vastgoed marketeer

Sophie

Eigenaar & manager

Richard

Zoekmachine specialist

Remco

Marketing strateeg

Denise

Content creator

Emma

Wij geloven dat creatieve marketing bijdraagt aan het aantrekken van jouw ideale klant_

Thomas

Coding frontend

Thomas

Designer

Luuk

Videograaf

Jochem

Fotograaf

Kim

Wordpress specialist

Mitchell

Michael

HR & Administratie

Michael

Project manager

Daan

Strategie

Adwin

KLAAR VOOR EEN MARKETING BOOST?

YES! WE NEMEN GRAAG CONTACT MET JE OP OM KENNIS TE MAKEN.
(Vereist)
d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec