Marketing_

Social media

Een makelaar die social media nog niet optimaal benut laat klanten en winst liggen. Social media draagt namelijk bij aan vier belangrijke doelen van jouw makelaarskantoor:

01

Zichtbaarheid en naamsbekenheid

Of je nu een kantoor hebt of niet, met social media zorg je dat je continu zichtbaar blijft bij jouw potentiële klanten. Met meerdere contactmomenten per week zorg je ervoor dat toekomstige zoekers en verkopers hierdoor direct aan jou denken als ze een makelaar of woning zoeken.

02

Betrokkenheid

Omdat een huis kopen een van de grootste uitgaven in het leven is, kiezen mensen voor een makelaar die vertrouwd overkomt. Post dus regelmatig over je dienstverlening, je team, waarin jullie je onderscheiden en geef een kijkje achter de schermen bij wat jullie doen voor klanten. Zo zorg je dat potentiële klanten betrokken raken en ‘feeling’ krijgen bij je makelaarskantoor.

Keizerskroon instagram
03

Sneller woningen verkopen

Met Facebook advertenties breng je jouw woningaanbod direct onder de aandacht bij de juiste doelgroep: de mensen die op je website naar woningen hebben gezocht, in je CRM staan als zoeker of die hebben gereageerd onder andere woningen. Er is veel meer mogelijk met Facebook advertenties dan de meeste makelaars beseffen. Zo verkoop je niet alleen sneller een huis, maar doe je ook een stapje extra voor de verkoper door actief de woning te promoten.

04

Leadgeneratie

Ook kun je met de juiste social media campagnes mensen triggeren om een actie te ondernemen, zoals een waardebepaling aanvragen. Hiervoor zijn de juiste content, meerdere contactmomenten met de juiste doelgroep en een goede strategie nodig. En daarvoor zijn wij!

Social BOOST - Jouw socials goed geregeld
500
 • Contentcreatie voor Instagram & Facebook
 • Eigen vastgoedmarketeer
 • 12 posts per maand volgens onze succesvolle MB-formule
 • Posts in eigen huisstijl
 • Berichten plannen
 • Aanbod adverteren met slimme data
 • Actief groter bereik creëren
 • Live inzicht in jouw statistieken via ons dashboard

 

 • Optioneel: extra posts, stories, video’s, reels, fotoshoot, LinkedIn, campagnes
Social BOOST 2.0 - Ga next level met jouw unieke verhaal
1000
 • Contentcreatie voor Instagram & Facebook
 • Eigen team met copywriter, grafisch vormgever en social media manager
 • Exclusieve content gebaseerd op de fundering van jouw kantoor
 • 12 maatwerk posts of stories per maand
 • Berichten plannen
 • Aanbod adverteren met slimme data
 • Actief groter bereik creëren
 • Live inzicht in jouw statistieken via ons dashboard

 

 • Optioneel: extra posts, stories, video’s, fotoshoot, story, LinkedIn, campagnes
 • De ultieme vervolgstap na jouw strategietraject

Zoekmachine

Meer dan de helft van de huizenzoekers en -kopers begint de zoektocht naar een woning of makelaar in de regio online. Zeker wanneer je veel lokale concurrentie hebt, is het een must om goed gevonden te worden op Google. En het liefst zelfs bovenaan te verschijnen. Met behulp van SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA (Google Advertenties) helpen we jouw makelaarskantoor naar een hoge positie op Google zodat zoekers niet meer om jouw website heen kunnen!

SEO

Analyse

Met onze gratis zoekmachine analyse maken wij een quick scan en geven wij inzicht in de kwaliteit van je huidige website vindbaarheid. Je krijgt inzicht in de verbeterpunten van je website en vindbaarheid en hoe je hiermee aan de slag kan.

SEA

Campagnes

Het opstellen en inrichten van uw campagne doen wij. Vervolgens gaan we na goedkeuring de campagne optimaliseren zodat het beste resultaat wordt bereikt voor de beste prijs. Maandelijks ontvang je een rapportage met de resultaten, waardoor je zelf inzicht hebt in de voortgang van de campagne.

Waardebepaling
E-Book
E-mail marketing

Leadgeneratie

Meer waardebepalingen en contactaanvragen

Leadgeneratie betreft alle activiteiten die er voor zorgen dat potentiële klanten hun gegevens achterlaten. Bijvoorbeeld door zich in te schrijven voor je zoekersbestand of een waardebepaling aan te vragen.

Met onze ervaring op het gebied van marketing en de makelaardij weten we precies welke campagnes effectief zijn en hoe je met zo min mogelijk inspanning de meeste leads verzamelt. Dit doen we met behulp van social media campagnes, landingspagina’s, chatbots en pop-ups. Al deze tools zorgen ervoor dat we het voor jouw potentiële klant zo makkelijk mogelijk maken. Zo verhoog je de kans om aan tafel te komen enorm!

Videomarketing

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Wil je meer betrokkenheid bij jouw content op social media? De sfeer van een woning over brengen bij potentiële kopers? Jezelf of een woning totaal onderscheiden van de concurrentie? Video marketing is de oplossing. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden.

Door jezelf als makelaar op beeld te laten zien krijgen mensen het gevoel dat ze je leren ‘kennen’ en kom je laagdrempeliger over. Daarnaast kun je een heleboel van je kennis en expertise delen in korte video’s. Wat wil jij laten zien? Een bezichtiging van een bijzonder object? Hoe een dag als makelaar eruit ziet? Beantwoord je de vragen van jouw social media volgers? Laat je de leukste hotspots bij jou in het dorp zien? Of wil je een aftermovie van de opening van je nieuwe kantoor?

Wij hebben in ieder geval ideeën zat en kunnen niet wachten om met je te brainstormen!

KLAAR VOOR EEN MARKETING BOOST?

YES! WE NEMEN GRAAG CONTACT MET JE OP OM KENNIS TE MAKEN.
(Vereist)
d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec