Welke makelaar kies ik?

Als makelaar ben je continu opzoek naar middelen en tools om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Wij als marketingbureau specifiek voor makelaars begrijpen dat als geen ander. Besteed je je marketing (deels) aan ons uit dan kun je in aanmerking komen om Premium Partner van Makelaars Boost te worden. De consument is bij een Premium Partner verzekerd van een makelaar die op de hoogte is van de laatste trends op het gebied van marketing en deze ook inzet om een zo succesvol mogelijke verkoop te realiseren. Wij zorgen ervoor dat jij als Premium Partner van Makelaars Boost voorzien wordt van de tools om dit uit te dragen aan jouw klant, om net dat extra verschil te maken bij de waardebepaling waardoor de opdracht aan jou gegund wordt!

Ik wil Premium Partner worden

Makelaars Community

Omdat wij naast het ontzorgen van makelaars ook vaak een inspiratie en kennisbron voor makelaars, marketingmedewerkers of binnendienst zijn hebben wij de online Makelaars Community opgericht. Met Makelaars Community willen wij de verbindende factor zijn tussen enthousiastelingen die te maken hebben met marketing in combinatie met vastgoed. Op Makelaars Community kun je met elkaar ideeën uitwisselen, meningen vragen, hulp inschakelen of gewoon lekker socializen. Naast de Community kun je ook jouw kennis updaten via de Academy. Hier vind je gratis en betaalde trainingen, whitepapers, social media content en content kalenders. Ook worden er Q&A’s en Masterclasses via Makelaars Community gegeven. Al meer dan 100 mensen zijn je voor gegaan en hebben een (gratis) account!

Bezoek community
d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec